Bevakningsgruppen kommer att ha hand om parkeringen från och med den 2 april. Området kommer att skyltas med privat parkering och att parkeringstillstånd krävs.

Alla kommer alltså att behöva parkeringstillstånd, även gäster. Om man inte har tillstånd vid en kontroll innebär det att man får böter.

Efter beslut på årsmötet så kommer parkeringstillstånden att kosta 100 kr styck både för medlem och gäster. Parkeringstillståndet innebär att man köper möjligheten att parkera på föreningens parkering, inte att man alltid har tillgång till en plats. Om parkeringen är full så får man parkera ute på gatan. Platserna är markerade så tänk på att hålla er inom markeringarna så ni inte tar upp två platser.

Maila info@senderod.com eller kontakta Britt 0708-57 22 49 angående hur många tillstånd ni vill ha. Ange hur många för medlem (max två) och hur många ni vill ha för gäster. Vid hyra av föreningshuset ingår det flertalet tillstånd. Hantverkare kommer att behöva ett speciellt tillstånd. Hör av er till styrelsen om ni är i behov av ett sådant. Vad det gäller släp så kan man parkera det över dagen om man har behov av att köra till tippen eller hämta material flera gånger under en dag. Då behövs inget tillstånd. Om du har släp som du vill ha stående en längre tid kontakta Lasse.

Sista anmälningsdag är den 25 mars. Tillstånden kommer att kunna hämtas i föreningshuset fredagen den 30 mars kl. 10.00 – 14.00 samt söndagen den 1 april kl. 15.00 – 17.00

Betalning sker via Swish på plats när ni hämtar tillstånden eller via banköverföring. (Ta med kvitto.) Kontant betalning endast i enstaka fall.

Välkomna!